Ogórki
Ogórki konserwowe w zalewie z dużą ilością naturalnych przypraw o charakterystycznym lekko słodko-kwaśnym smaku.
Ogórki kwaszone - Koper, gorczyca, liść laurowy, ogórek i czosnek. Niepowtarzalna, tradycyjnie kwaszona kompozycja z ząbkami czosnku.
Kapusta
Kiszona kapusta - dużo kwasu mlekowego
i dobrych bakterii, regulujących naszą florę. Naturalny probiotyk, a dzięki dużej zawartości błonnika reguluje metabolizm.
Zasmażana biała kapusta - to tradycyjne polskie danie. Jej zasmażana wersja to rewelacyjny dodatek do wszelkich dań obiadowych.
Buraczki
Doskonały smak domowych, zasmażanych buraczków. Idealne zarówno na zimno i na ciepło, wystarczy tylko podgrzać. Nasz bestseller!
Marchewka
Delikatne, gotowe po podgrzaniu, małe kawałki marchewki w lekkim sosie można doprawić według własnych upodobań, a nawet podać dzieciom. Tradycyjny dodatek do obiadu.
Chrzan
Tradycyjne chrzany z dodatkiem jabłka, żurawiny, extra mocne, chrzany śmietankowe, z dodatkiem wasabi, czy tradycyjna ćwikła to idealne propozycje do wędlin, pieczeni na zimno oraz pasztetów.
Świetnie pasują również jako dodatek
do ryb i jaj. Polecają się na polskie stoły!
Musztardy
Delikatne i wyraziste, ostre i tradycyjne,
każdy znajdzie odpowiedni smak dla
siebie. Doskonałe do wędlin ale jeszcze
lepiej pasują do grilla i dań z patelni!
Pasta NA bagiete
Tym razem to coś m. in. dla wegan
– skład pasty opiera się głównie
na warzywach, jest pozbawiony mięsa
i nabiału. Podobną pastę znaliśmy
z kuchni serbskiej, ale nasza rodzima
pasta bije ją na głowę.
Marynaty
To sekret każdego aromatycznego dania z mięsa, warzyw lub ryb. Skrupulatnie dobrane składniki wyniosą potrawy na wyższy poziom.
Pesto
W wersji Basilico i Rosso to tradycyjny włoski znakomity dodatek do makaronów i innych dań.
Grzybki marynowane
Grzyby marynowane różnego rodzaju, wyselekcjonowane, najlepszej jakości, w doskonałej zrównoważonej zalewie to idealny dodatek do dań mięsnych, wędlin szczególnie polecane na tradycyjne staropolskie przyjęcia! Borowiki, podgrzybki, kurki, maślaki i inne...
Ogórki
Ogórki konserwowe w zalewie z dużą ilością naturalnych przypraw o charakterystycznym lekko słodko-kwaśnym smaku.
Ogórki kwaszone - Koper, gorczyca, liść laurowy, ogórek i czosnek. Niepowtarzalna, tradycyjnie kwaszona kompozycja z ząbkami czosnku.
Kapusta
Kiszona kapusta - dużo kwasu mlekowego
i dobrych bakterii, regulujących naszą florę. Naturalny probiotyk, a dzięki dużej zawartości błonnika reguluje metabolizm.
Zasmażana biała kapusta - to tradycyjne polskie danie. Jej zasmażana wersja to rewelacyjny dodatek do wszelkich dań obiadowych.
Buraczki
Doskonały smak domowych, zasmażanych buraczków. Idealne zarówno na zimno i na ciepło, wystarczy tylko podgrzać. Nasz bestseller!
Marchewka
Delikatne, gotowe po podgrzaniu, małe kawałki marchewki w lekkim sosie można doprawić według własnych upodobań, a nawet podać dzieciom. Tradycyjny dodatek do obiadu.
Chrzan
Tradycyjne chrzany z dodatkiem jabłka, żurawiny, extra mocne, chrzany śmietankowe, z dodatkiem wasabi, czy tradycyjna ćwikła to idealne propozycje do wędlin, pieczeni na zimno oraz pasztetów.
Świetnie pasują również jako dodatek
do ryb i jaj. Polecają się na polskie stoły!
Musztardy
Delikatne i wyraziste, ostre i tradycyjne, każdy znajdzie odpowiedni smak dla siebie. Doskonałe do wędlin ale jeszcze
lepiej pasują do grilla i dań
z patelni!
Pasta NA bagiete
Tym razem to coś m. in. dla wegan
– skład pasty opiera się głównie
na warzywach, jest pozbawiony mięsa i nabiału. Podobną pastę znaliśmy z kuchni serbskiej, ale nasza rodzima pasta bije ją na głowę.
Marynaty
To sekret każdego aromatycznego dania z mięsa, warzyw lub ryb. Skrupulatnie dobrane składniki wyniosą potrawy na wyższy poziom.
Pesto
W wersji Basilico i Rosso to tradycyjny włoski znakomity dodatek do makaronów i innych dań.
Grzybki marynowane
Grzyby marynowane różnego rodzaju, wyselekcjonowane, najlepszej jakości, w doskonałej zrównoważonej zalewie to idealny dodatek do dań mięsnych, wędlin szczególnie polecane na tradycyjne staropolskie przyjęcia! Borowiki, podgrzybki, kurki, maślaki i inne...
Ogórki
Ogórki konserwowe w zalewie z dużą ilością naturalnych przypraw o charakterystycznym lekko słodko-kwaśnym smaku.
Ogórki kwaszone - Koper, gorczyca, liść laurowy, ogórek i czosnek. Niepowtarzalna, tradycyjnie kwaszona kompozycja z ząbkami czosnku.
Kapusta
Kiszona kapusta - dużo kwasu mlekowego
i dobrych bakterii, regulujących naszą florę. Naturalny probiotyk, a dzięki dużej zawartości błonnika reguluje metabolizm.
Zasmażana biała kapusta - to tradycyjne polskie danie. Jej zasmażana wersja to rewelacyjny dodatek do wszelkich dań obiadowych.
Buraczki
Doskonały smak domowych, zasmażanych buraczków. Idealne zarówno na zimno i na ciepło, wystarczy tylko podgrzać. Nasz bestseller!
Marchewka
Delikatne, gotowe po podgrzaniu, małe kawałki marchewki w lekkim sosie można doprawić według własnych upodobań, a nawet podać dzieciom. Tradycyjny dodatek do obiadu.
Chrzan
Tradycyjne chrzany z dodatkiem jabłka, żurawiny, extra mocne, chrzany śmietankowe, z dodatkiem wasabi, czy tradycyjna ćwikła to idealne propozycje do wędlin, pieczeni na zimno oraz pasztetów.
Świetnie pasują również jako dodatek
do ryb i jaj. Polecają się na polskie stoły!
Musztardy
Delikatne i wyraziste, ostre i tradycyjne,
każdy znajdzie odpowiedni smak dla
siebie. Doskonałe do wędlin ale jeszcze
lepiej pasują do grilla i dań z patelni!
Pasta NA bagiete
Tym razem to coś m. in. dla wegan
– skład pasty opiera się głównie
na warzywach, jest pozbawiony mięsa
i nabiału. Podobną pastę znaliśmy
z kuchni serbskiej, ale nasza rodzima
pasta bije ją na głowę.
Marynaty
To sekret każdego aromatycznego dania z mięsa, warzyw lub ryb. Skrupulatnie dobrane składniki wyniosą potrawy na wyższy poziom.
Pesto
W wersji Basilico i Rosso to tradycyjny włoski znakomity dodatek do makaronów i innych dań.
Grzybki marynowane
Grzyby marynowane różnego rodzaju, wyselekcjonowane, najlepszej jakości, w doskonałej zrównoważonej zalewie to idealny dodatek do dań mięsnych, wędlin szczególnie polecane na tradycyjne staropolskie przyjęcia! Borowiki, podgrzybki, kurki, maślaki i inne...
Zapoznaj się z pozostałymi naszymi produktami
Nowości w naszych produktach to sprawdzone domowe receptury, których brakowało w naszym asortymencie.
Pracujemy ciągle nad nowymi produktami i recepturami, sukcesywnie zwiększamy swój asortyment. A to wszystko z myślą o Was, naszych konsumentach. Domowe receptury i odwzorowanie produktów robionych niegdyś przez nasze babcie jest dla nas priorytetem. Nie zamykamy się jednak na nowości, które mogą przypaść Wam do gustu. Zapraszamy do zapoznawania się z naszymi nowościami, możecie nabywać w popularnych sieciach handlowych, które możecie sprawdzić tutaj.
Nowości
PROVITUS DĄBROWSCY, MALESA SP.J. realizuje projekt dofinansowany z Funduszy Europejskich "Dotacja na kapitał obrotowy dla Provitus Dąbrowscy Malesa Sp. J."
Designet by MAINET.PL
Provitus Dąbrowscy, Malesa Sp. J.
ul. Weteranów 149
05-250 Radzymin
Copyright © Provitus 2023