EN

 

 

 

Ogórki

 

Ogórki konserwowe w zalewie z dużą ilością naturalnych przypraw o charakterystycznym lekko słodko-kwaśnym smaku.

 

Ogórki kwaszone - Koper, gorczyca, liść laurowy, ogórek i czosnek. Niepowtarzalna, tradycyjnie kwaszona kompozycja z ząbkami czosnku.

 

 

 

Kapusta

 

Kiszona kapusta - dużo kwasu mlekowego

i dobrych bakterii, regulujących naszą florę. Naturalny probiotyk, a dzięki dużej zawartości błonnika reguluje metabolizm.

 

Zasmażana biała kapusta - to tradycyjne polskie danie. Jej zasmażana wersja to rewelacyjny dodatek do wszelkich dań obiadowych.

 

 

 

 

 

Buraczki

 

Doskonały smak domowych, zasmażanych buraczków. Idealne zarówno na zimno i na ciepło, wystarczy tylko podgrzać. Nasz bestseller!

 

Marchewka

 

Delikatne, gotowe po podgrzaniu, małe kawałki marchewki w lekkim sosie można doprawić według własnych upodobań, a nawet podać dzieciom. Tradycyjny dodatek do obiadu.

 

 

 

 

Chrzan

 

Tradycyjne chrzany z dodatkiem jabłka, żurawiny,  extra mocne, chrzany śmietankowe, z dodatkiem wasabi, czy tradycyjna ćwikła to idealne propozycje do wędlin, pieczeni na zimno oraz pasztetów.

 

Świetnie pasują również jako dodatek

do ryb i jaj. Polecają się na polskie stoły!

 

 

 

 

 

 

Musztardy

 

Delikatne i wyraziste, ostre i tradycyjne,

każdy znajdzie odpowiedni smak dla

siebie. Doskonałe do wędlin ale jeszcze

lepiej pasują do grilla i dań z patelni!

 

Pasta NA bagiete

 

Tym razem to coś m. in. dla wegan

– skład pasty opiera się głównie

na warzywach, jest pozbawiony mięsa

i nabiału. Podobną pastę znaliśmy

z kuchni serbskiej, ale nasza rodzima

pasta bije ją na głowę.

 

 

 

 

Marynaty

 

To sekret każdego aromatycznego dania z mięsa, warzyw lub ryb. Skrupulatnie dobrane składniki wyniosą potrawy na wyższy poziom.

 

Pesto

 

W wersji Basilico i Rosso to tradycyjny włoski znakomity dodatek do makaronów i innych dań.

Grzybki marynowane

 

Grzyby marynowane różnego rodzaju, wyselekcjonowane, najlepszej jakości, w doskonałej zrównoważonej zalewie to idealny dodatek do dań mięsnych, wędlin szczególnie polecane na tradycyjne staropolskie przyjęcia! Borowiki, podgrzybki, kurki, maślaki i inne...

Ogórki

 

Ogórki konserwowe w zalewie z dużą ilością naturalnych przypraw o charakterystycznym lekko słodko-kwaśnym smaku.

 

Ogórki kwaszone - Koper, gorczyca, liść laurowy, ogórek i czosnek. Niepowtarzalna, tradycyjnie kwaszona kompozycja z ząbkami czosnku.

Kapusta

 

Kiszona kapusta - dużo kwasu mlekowego

i dobrych bakterii, regulujących naszą florę. Naturalny probiotyk, a dzięki dużej zawartości błonnika reguluje metabolizm.

 

Zasmażana biała kapusta - to tradycyjne polskie danie. Jej zasmażana wersja to rewelacyjny dodatek do wszelkich dań obiadowych.

Buraczki

 

Doskonały smak domowych, zasmażanych buraczków. Idealne zarówno na zimno i na ciepło, wystarczy tylko podgrzać. Nasz bestseller!

 

Marchewka

 

Delikatne, gotowe po podgrzaniu, małe kawałki marchewki w lekkim sosie można doprawić według własnych upodobań, a nawet podać dzieciom. Tradycyjny dodatek do obiadu.

Chrzan

 

Tradycyjne chrzany z dodatkiem jabłka, żurawiny,  extra mocne, chrzany śmietankowe, z dodatkiem wasabi, czy tradycyjna ćwikła to idealne propozycje do wędlin, pieczeni na zimno oraz pasztetów.

 

Świetnie pasują również jako dodatek

do ryb i jaj. Polecają się na polskie stoły!

Musztardy

 

Delikatne i wyraziste, ostre i tradycyjne, każdy znajdzie odpowiedni smak dla siebie. Doskonałe do wędlin ale jeszcze

lepiej pasują do grilla i dań

z patelni!

 

Pasta NA bagiete

 

Tym razem to coś m. in. dla wegan

– skład pasty opiera się głównie

na warzywach, jest pozbawiony mięsa i nabiału. Podobną pastę znaliśmy z kuchni serbskiej, ale nasza rodzima pasta bije ją na głowę.

Marynaty

 

To sekret każdego aromatycznego dania z mięsa, warzyw lub ryb. Skrupulatnie dobrane składniki wyniosą potrawy na wyższy poziom.

 

Pesto

 

W wersji Basilico i Rosso to tradycyjny włoski znakomity dodatek do makaronów i innych dań.

Grzybki marynowane

 

Grzyby marynowane różnego rodzaju, wyselekcjonowane, najlepszej jakości, w doskonałej zrównoważonej zalewie to idealny dodatek do dań mięsnych, wędlin szczególnie polecane na tradycyjne staropolskie przyjęcia! Borowiki, podgrzybki, kurki, maślaki i inne...

Ogórki

 

Ogórki konserwowe w zalewie z dużą ilością naturalnych przypraw o charakterystycznym lekko słodko-kwaśnym smaku.

 

Ogórki kwaszone - Koper, gorczyca, liść laurowy, ogórek i czosnek. Niepowtarzalna, tradycyjnie kwaszona kompozycja z ząbkami czosnku.

Kapusta

 

Kiszona kapusta - dużo kwasu mlekowego

i dobrych bakterii, regulujących naszą florę. Naturalny probiotyk, a dzięki dużej zawartości błonnika reguluje metabolizm.

 

Zasmażana biała kapusta - to tradycyjne polskie danie. Jej zasmażana wersja to rewelacyjny dodatek do wszelkich dań obiadowych.

Buraczki

 

Doskonały smak domowych, zasmażanych buraczków. Idealne zarówno na zimno i na ciepło, wystarczy tylko podgrzać. Nasz bestseller!

 

Marchewka

 

Delikatne, gotowe po podgrzaniu, małe kawałki marchewki w lekkim sosie można doprawić według własnych upodobań, a nawet podać dzieciom. Tradycyjny dodatek do obiadu.

Chrzan

 

Tradycyjne chrzany z dodatkiem jabłka, żurawiny,  extra mocne, chrzany śmietankowe, z dodatkiem wasabi, czy tradycyjna ćwikła to idealne propozycje do wędlin, pieczeni na zimno oraz pasztetów.

 

Świetnie pasują również jako dodatek

do ryb i jaj. Polecają się na polskie stoły!

Musztardy

 

Delikatne i wyraziste, ostre i tradycyjne,

każdy znajdzie odpowiedni smak dla

siebie. Doskonałe do wędlin ale jeszcze

lepiej pasują do grilla i dań z patelni!

 

Pasta NA bagiete

 

Tym razem to coś m. in. dla wegan

– skład pasty opiera się głównie

na warzywach, jest pozbawiony mięsa

i nabiału. Podobną pastę znaliśmy

z kuchni serbskiej, ale nasza rodzima

pasta bije ją na głowę.

Marynaty

 

To sekret każdego aromatycznego dania z mięsa, warzyw lub ryb. Skrupulatnie dobrane składniki wyniosą potrawy na wyższy poziom.

 

Pesto

 

W wersji Basilico i Rosso to tradycyjny włoski znakomity dodatek do makaronów i innych dań.

Grzybki marynowane

 

Grzyby marynowane różnego rodzaju, wyselekcjonowane, najlepszej jakości, w doskonałej zrównoważonej zalewie to idealny dodatek do dań mięsnych, wędlin szczególnie polecane na tradycyjne staropolskie przyjęcia! Borowiki, podgrzybki, kurki, maślaki i inne...

PRODUKTY

Zapoznaj się z pozostałymi naszymi produktami

Nowości w naszych produktach to sprawdzone domowe receptury, których brakowało w naszym asortymencie.

 

Pracujemy ciągle nad nowymi produktami i recepturami, sukcesywnie zwiększamy swój asortyment. A to wszystko z myślą o Was, naszych konsumentach. Domowe receptury i odwzorowanie produktów robionych niegdyś przez nasze babcie jest dla nas priorytetem. Nie zamykamy się jednak na nowości, które mogą przypaść Wam do gustu. Zapraszamy do zapoznawania się z naszymi nowościami, możecie nabywać w popularnych sieciach handlowych, które możecie sprawdzić tutaj.

 

Nowości

PROVITUS DĄBROWSCY, MALESA SP.J. realizuje projekt dofinansowany z Funduszy Europejskich "Dotacja na kapitał obrotowy dla Provitus Dąbrowscy Malesa Sp. J."

+48 22 786 62 97

+48 22 786 66 21

biuro@provitus.com.pl

Designet by MAINET.PL

Provitus Dąbrowscy, Malesa Sp. J.

ul. Weteranów 149

05-250 Radzymin

Copyright © Provitus 2023